Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τις πυρκαγιές: «Πρόκληση να αυτοθαυμάζονται υπουργοί και Πρωθυπουργός»

Newsroom
04/08/2021 18:18
 
 
 

Προκλητική χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του Πρωθυπουργού και των υπουργών το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, οι οποίοι – όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του – αυτοθαυμάζονται πάνω από τις καμένες περιουσίες πολιτών στη Βαρυμπόμπη.

«Ας είναι λίγο πιο συγκρατημένοι στην κυβέρνηση. Και ο κ. Μητσοτάκης ας αναλάβει έστω και για πρώτη φορά στη πολιτική του καριέρα την πολιτική ευθύνη, αντί να κάνει καταδρομικές και απο-λύτως προστατευόμενες επισκέψεις στις οχτώ το πρωί» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

Αυτές τις δύσκολες ώρες που μετράμε τις πληγές μας η πολιτική αντιπαράθεση πάνω στα αποκαΐ-δια είναι μια πρακτική που δεν μας αφορά.

Ωστόσο αυτοί που την είχαν επανειλημμένα επιλέξει στο παρελθόν, θα περιμέναμε σήμερα που έχουν την ευθύνη, τουλάχιστον να μη προκαλούν.

Διότι αποτελεί πρόκληση οι υπουργοί και ο Πρωθυπουργός να αυτοθαυμάζονται ότι τάχα είχαν σχέδιο που λειτούργησε υποδειγματικά, ενώ η Βαρυμπόμπη κάηκε ολοσχερώς με ανέμους δυο και τριών μποφόρ.

Η απουσία ανέμου, ευτυχώς, μας έσωσε από τα χειρότερα.

Ας είναι λοιπόν λίγο πιο συγκρατημένοι στην κυβέρνηση. Και ο κ. Μητσοτάκης ας αναλάβει έστω και για πρώτη φορά στη πολιτική του καριέρα την πολιτική ευθύνη απέναντι στους πολίτες που είδαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη, αντί να κάνει καταδρομικές και απολύ-τως προστατευόμενες επισκέψεις στις οχτώ το πρωί, για να αποφύγει να τους συναντήσει.

(φωτό: ethnos.gr)

(Visited 37 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.