Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Μητσοτάκη: «Αμετανόητος, συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία»

Newsroom
10/08/2021 11:24
 
 
 

Ανακοίνωση για τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, χαρακτηρίζοντας τον «αμετανόητο» και – για ακόμη μια φορά – μακριά από την καθημαγμένη ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης «μίλησε για τον εαυτό του και τις δήθεν μεγάλες του επιτυχίες», χωρίς όμως να πει κουβέντα «για την κατάρρευση του επιτελικού κράτους στις τελευταίες πυρκαγιές».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να προκαλεί την κοινωνία με την επικοινωνία.

Για άλλη μια φορά, με την τραγωδία σε εξέλιξη, μίλησε για τον εαυτό του και τις δήθεν μεγάλες του επιτυχίες.

Έχρισε ξανά τον εαυτό του νικητή στην μάχη με την πανδημία, αλλά δεν είπε κουβέντα για τη κατάρρευση του επιτελικού κράτους στις τελευταίες πυρκαγιές. Μια κατάρρευση που όλοι παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση.

Ζήτησε συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι αλλά κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Γιατί προφανώς ούτε ο ίδιος τη πιστεύει.

Είπε για τυχόν αστοχίες – ούτε μία όμως δεν κατονόμασε και δεν παραδέχτηκε.

Δήλωσε ότι συναισθάνεται την οργή όσων ζητούσαν βοήθεια, κακώς κατά τη γνώμη του, γιατί δεν ήξεραν ότι τα εναέρια μέσα πετούσαν αλλού ή ήταν απαγορευτικές οι συνθήκες για να πετάξουν.

Με δυο λόγια απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας και αμετανόητος. Δηλαδή ο γνωστός Μητσοτάκης, που έχουμε πια αρχίσει να τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.