Γ. Βρούτσης: «Το Υπουργείο Παιδείας έκανε τα πιο δύσκολα πράγματα στο πιο δύσκολο περιβάλλον»

Newsroom
21/09/2021 11:28
 
 
 

Ομιλία στη Βουλή και πιο συγκεκριμένα στην Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΙΝ.ΑΛ. προς το Υπουργείο Παιδείας, με θέμα: «Η ελληνική κοινωνία αγωνιά για την Εκπαίδευση και το μέλλον των παιδιών της ενώ το Υπουργείο Παιδείας εφησυχάζει και περιορίζεται σε ανακοινώσεις μεγαλεπήβολων σχεδίων» πραγματοποίησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι το «θετικό αποτύπωμα και το θετικό αποτέλεσμα» των μεταρρυθμίσεων στις οποίες προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας, χρειάζεται χρόνο για να φανεί, ενώ έκανε αναφορά στην επαγγελματική εκπαίδευση, την ελάχιστη βάση εισαγωγής και το πανεπιστημιακό άσυλο.

Όσον αφορά δε, στον μόνιμο διορισμό νηπιαγωγών, δασκάλων και καθηγητών στα σχολεία των Κυκλάδων, στάθηκε στην άμεση στελέχωσή τους με 211 εκπαιδευτικούς στη Β/θμια Εκπαίδευση και 404 στην Α/θμια Εκπαίδευση και «με τα βιβλία στην ώρα τους» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Όμως, δεν πρέπει να είμαστε μεμψίμοιροι, ούτε μικρόψυχοι. Αυτή η κυβέρνηση και αυτή η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έκανε τα πιο δύσκολα πράγματα στο πιο δύσκολο περιβάλλον με το πιο δύσκολο χαρτοφυλάκιο και πήγε εξαιρετικά καλά […] Τα δύσκολα ξεπεράστηκαν, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και της Ελλάδος και της κοινωνίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας» κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Βρούτσης.

Δείτε την ομιλία του κ. Βρούτση

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*