Δήλωση Βρούτση για την επαναλειτουργία ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ

vroutsis 3 2 2018 3
Newsroom
24/09/2021 7:59
  •  
  •  
  •  

«Ιδιαίτερα σημαντική» (και) για τη νησιωτική Ελλάδα χαρακτήρισε την απόφαση για την επαναλειτουργία – φέτος – των ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ σε ολόκληρη την Ελλάδα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Σε δήλωση του, ο κ. Βρούτσης επισήμανε ακόμη ότι, με την απόφαση της Υπουργού Παιδείας, «επιβεβαιώνεται για μια φορά ακόμη η ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τον σημαντικό τομέα της Παιδείας».

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ανακούφιση υποδεχόμαστε την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και της Υπουργού κας Νίκης Κεραμέως, για την επαναλειτουργία -φέτος- των ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μια απόφαση ιδιαίτερα σημαντική για τις δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές, αλλά και για τη νησιωτική Ελλάδα. Κυκλάδες και Δωδεκάνησα ιδιαίτερα ωφελημένες από αυτήν.

Με την απόφαση αυτή, επιβεβαιώνεται για μια φορά ακόμη η ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τον σημαντικό τομέα της Παιδείας».

(Visited 39 times, 1 visits today)