Debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ ζήτησε από τη Νάξο ο Ανδρέας Λοβέρδος (video)

Newsroom
01/10/2021 17:27
 
 
 

 

Τη διεξαγωγή debate πριν την εσωκομματική μάχη στην κάλπη για το νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ζήτησε για πρώτη φορά από τη Νάξο ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σημείωσε ότι μετά την Κυριακή της ΚΕ η συζήτηση και η ανταλλαγή επιχειρημάτων μεταξύ των υποψηφίων προέδρων, «χωρίς προσωπικές αιχμές», είναι απαραίτητη.

«Θα πρέπει να ανοίξουμε διάλογο, για τους πολίτες. Μέσα από μια ανοιχτή συζήτηση, debate, θα μπορεί ο πολίτης να μας δει απαντώντας σε ερωτήσεις τόσο των δημοσιογράφων όσο και του ενός με τον άλλο. Αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου οι πολίτες να πάρουν τις αποφάσεις τους πριν να πάνε στην κάλπη» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στη Νάξο από το πρωί της Παρασκευής και είχε διαδοχικές συναντήσεις με το Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και αντιδημάρχους καθώς και με φορείς του νησιού ενώ το βράδυ στις 7:30 θα μιλήσει στους φίλους του κόμματος στο «Άλσος».

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ το μεσημέρι της Παρασκευής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του κόμματος ενώ ανέλυσε και τη δομή που ο ίδιος θα επιδιώξει να αποκτήσει το κόμμα.

«Το πρωί θα εκλεγώ πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και το βράδυ θα είμαι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ» σημείωσε χαρακτηριστικά επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του για την επαναφορά του ονόματος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Λοβέρδος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του naxostimes.gr σημείωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να επιστρέψουν τα στελέχη του κόμματος που έχουν εισχωρήσει σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Επίσης καλούμενος να απαντήσει για τυχόν πολιτικές συμμαχίες μετά τις εθνικές εκλογές σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν θα είναι δεκανίκι κανενός».

«Μόλις γίνουν οι εκλογές και δείτε το ποσοστό μας τότε να με ρωτήσετε. Τώρα η ερώτηση υπονοεί “ποιανού δεκανίκι θα είμαστε”. Κανενός» σημείωσε.

(Visited 462 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*