Φώφη Γεννηματά: Σε σοκ το ΚΙΝΑΛ – Τι θα γίνει με τις εκλογές

FOFI OMILIA 13
Newsroom
13/10/2021 12:34
 
 
 

Σε σοκ βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής αλλά και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος από την στιγμή που η πρόεδρος της παράταξης Φώφη Γεννηματά εισήχθη στον Ευαγγελισμό με συμπτώματα ατελούς ειλεού, απόρροια της επιδείνωσης της βασικής νόσου από την οποία πάσχει.

Μπροστά στη μάχη που δίνει για την υγεία της η Φώφη Γεννηματά, οι εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ περνούν αυτή τη στιγμή σε δεύτερη μοίρα, όπως σημειώνουν όλοι οι συνυποψήφιοι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών είναι στο τραπέζι.

Τα επόμενα 24ωρα οι συνυποψήφιοι αλλά και τα κομματικά όργανα του ΚΙΝΑΛ αναμένεται να σταθμίσουν τα δεδομένα και να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με τις εσωκομματικές εκλογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γραπτή δήλωσή της η κυρία Γεννηματά σημείωσε ότι δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφια στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και τόνισε ότι «ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, λήγει η προθεσμία ανακήρυξης υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση. Η αρμοδιότητα ανήκει στην ΕΔΕΚΑΠ, η οποία πρέπει να εισηγηθεί αντιστοίχως στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή για να πάρει γρήγορα τις όποιες αποφάσεις. Επίσης τις τελευταίες ώρες υπάρχει το σενάριο να προστεθούν και άλλοι υποψήφιοι για την προεδρία.

Η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά για την επιδείνωση της υγείας της έφερε κύμα στήριξης και μηνυμάτων συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο και φυσικά από τους υποόλοιπους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. «Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» , σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ανακοίνωσε επίσης ότι αναστέλλει την προεκλογική του ομιλία στο Μαρούσι και τη συνέντευξη Τύπου στο Caravel, αλλά και τις συνεντεύξεις στα ΜΜΕ για τις εκλογές.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης αφού ευχήθηκε περαστικά στην κυρία Γεννηματά ανακοίνωσε την αναστολή της προεκλογικής του δραστηριότητα. Τις προγραμματισμένες ομιλίες ανέβαλε και ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης.

(Πηγή: ethnos.gr)

(Visited 106 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*