Συλλυπητήριο μήνυμα Μανώλη Γλυνού για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: «Κανένας αγώνας δεν τελειώνει το βράδυ των εκλογών»
Newsroom
25/10/2021 19:02
 
 
 

Ο αιφνίδιος θάνατος της Φώφης Γεννηματά μας έχει συγκλονίσει.

Μια γενναία γυναίκα, μια σπουδαία Δωδεκανήσια, που έδωσε με σθένος και αξιοπρέπεια τον αγώνα για τη ζωή της, μια πολιτικός με πυγμή, ήθος και αποτελεσματικότητα δεν είναι πια κοντά μας.

Τα Δωδεκάνησα, η Σύμη η γενέτειρα της που τόσο αγαπούσε, θρηνούν για την απώλεια της. Έφυγε τόσο γρήγορα, ενώ είχε να δώσει τόσα πολλά στην κοινωνία και στην πολιτική.

Έφυγε μια δυνατή γυναίκα, μια ισχυρή πολιτικός που ήταν φάρος πάντα για τις γυναίκες, ένας άνθρωπος με αξίες και αρχές τις οποίες με συνέπεια και χωρίς καμία παρέκκλιση υπηρέτησε.

Όσοι την ζήσαμε από κοντά, γνωρίζουμε για τους αγώνες της, τις θέσεις που στήριξε με συνέπεια εντός και εκτός Βουλής και για το γεγονός ότι ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Αυτοί οι αγώνες που έδωσε τόσο στην πολιτική, όσο και στη ζωή ας γίνουν παρακαταθήκη για όλους μας.

Όλη η Ελλάδα πάγωσε σήμερα στο άγγελμα του θανάτου της. Η αναγνώριση και η τιμή που δείχνουν τα μηνύματα που διαδέχονται το ένα μετά το άλλο, την είδηση του θανάτου της, ας γίνουν παρηγοριά και στήριγμα στην οικογένεια της και ας απαλύνουν, έστω και στο ελάχιστο, τον πόνο της φυγής της.

Ας είναι ελαφρό το χώμα που θα τη σκεπάσει.
Καλό σου ταξίδι Πρόεδρε!

(Visited 28 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.