Σπύρος Ψαρρός: Ευχαριστήριο για την εκλογή του ως σύνεδρος της ΝΔ

Newsroom
26/10/2021 01:56
 
 
 

 

Πρώτος σε σταυρούς (442) αναδείχθηκε ως σύνεδρος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στη Νάξο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Σπύρος Ψαρρός, ο οποίος θα συμμετέχει στα δύο επόμενα τακτικά Συνέδρια  του κόμματος (1.000 Σύνεδροι από όλη τη χώρα).

Ο κ. Ψαρρός σε ευχαριστήρια ανακοίνωση του σημειώνει:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία των Εσωκομματικών Εκλογών της Νέας Δημοκρατίας χθες Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας όλα τα μέλη της παράταξης μας τα οποία στήριξαν την υποψηφιότητα μου και με τίμησαν με την ψήφο τους εκλέγοντας με στην πρώτη θέση ως Σύνεδρος για τις Κυκλάδες με 442 σταυρούς.

Ακόμη πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΕΣ και τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ των Κυκλάδων που στήριξαν την υποψηφιότητα μου αλλά και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Στάθη Πολυκρέτη ο οποίος για άλλη μια φορά ήταν δίπλα σε όλα τα μέλη της νεολαίας των Κυκλάδων που ήταν υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές.

Συγχαρητήρια για όλους τους υποψήφιους εκλεγμένους και μη για την επιτυχία τους.
Προχωράμε ενωμένοι για μια δυνατή Νέα Δημοκρατία, για μια δυνατή ΟΝΝΕΔ στις Κυκλάδες.

Με εκτίμηση,

Ψαρρός Σπυρίδων
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

(Visited 153 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.