Στη Σύρο ο Γιάννης Βρούτσης για την πρώτη Συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Κυκλάδων ΝΔ

Newsroom
06/11/2021 22:49
 
 
 

Στην πρώτη – μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου – Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ. Κυκλάδων, που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, συμμετείχε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης.

Στην Συνεδρίαση, που διεξήχθη σε κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κυκλάδων ΝΔ κ. Χρήστος Καφτηράνης, καθώς και όλα τα νεοεκλεγέντα στελέχη από όλα τα νησιά των Κυκλάδων, τα οποία δήλωσαν ετοιμότητα και αφοσίωση στις διακηρυγμένες αρχές και αξίες της παράταξης.

Ο κ. Βρούτσης συνεχάρη τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ για την εκλογή τους, υπογραμμίζοντας ότι όλοι μαζί θα πρέπει να βρίσκονται κοντά στην Οργάνωση και να έχουν μια πολύ καλή και αμφίδρομη συνεργασία, προς όφελος των πολιτών των νησιών και της παράταξης. Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται – όπως έκανε πάντα – στο πλευρό τους, ενώ όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να προχωρήσουν μπροστά, ενδυναμώνοντας την κυβέρνηση, δίπλα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για μια πιο δυνατή, πιο ισχυρή και πιο μεγάλη ΝΔ.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*