Επίσκεψη Πεταλωτή στη Νάξο και ομιλία στους φίλους και υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου (video+φώτος)

Πεταλωτής
Newsroom
26/11/2021 23:22
 
 
 

 

Τη Νάξο επισκέφτηκε την Πέμπτη ο π. υπουργός Γιώργος Πεταλωτής προκειμένου να μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου που είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Πεταλωτής ο οποίος συνοδεύονταν από τον π. δήμαρχο Ίου Γιώργο Πουσσαίο, κατά την επίσκεψη του στο νησί, συναντήθηκε με φίλους του Κινήματος Αλλαγής και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ επισκέφτηκε και την ΕΑΣ Νάξου.

Ο Γιώργος Πεταλωτής ήταν ο βασικός ομιλητής σε συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο καφέ «Άλσος».


Τον κ. Πεταλωτή προλόγισαν οι κ.κ. Γιώργος Γκούφας και Γιώργος Πουσσαίος οι οποίοι δεν παρέλειψαν επίσης να δηλώσουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Παπανδρέου καθώς και ο γραμματέας της Τ.Ο. ΚΙΝΑΛ Νάξου Χρήστος Μπούσιος.

Πεταλωτής

Στην παραπάνω συνάντηση, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδος Χατζηανδρέου και δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, ο π. δήμαρχος Νίκος Μαράκης, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ο πρόεδρος Δημήτρης Καπούνης και το Δ.Σ. της ΕΑΣ Νάξου.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου έβλεπε πάντα μακριά»

Στην ομιλία του ο κ. Πεταλωτής έκανε διαχωρισμό μεταξύ σοσιαλδημοκρατίας και συντηρητισμού, επισημαίνοντας ότι η υποψηφιότητα Παπανδρέου δίνει απάντηση στο ερώτημα αν ο προοδευτικός χώρος έχει λόγο ύπαρξης, αλλά και πολιτικό μέλλον. Μάλιστα, επισήμανε ότι παρατηρείται ένα “ρεύμα” σοσιαλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως γίνεται πάντα μετά από περιόδους κρίσης, προκειμένου να “θεραπευθούν” αδικίες και ανισότητες.

Ο κ. Πεταλωτής αναφέρθηκε, επίσης, στο ζήτημα της ενότητας της δημοκρατικής παράταξης, λέγοντας ότι υπάρχει αξιοπρέπεια, σεβασμός και πολιτική ευγένεια, παρόλο που οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη την πολιτική τους ατζέντα.

Σύμφωνα με τον κ. Πεταλωτή, μέσω της υποψηφιότητάς του, ο Γιώργος Παπανδρέου φιλοδοξεί να φέρει το ΚΙΝΑΛ ξανά στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής, να κεντρίσει και να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτών και να το καταστήσει φορέα αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.

(Visited 916 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*