Το Amorgos Film Festival ταξίδεψε στη Βραζιλία!

Newsroom
16/05/2022 17:15
 
 
 

 

Το παρών στο 1ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Τέχνης και Τουρισμού “Finisterra Brazil”, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 μέχρι τις 24 Απριλίου στην Μπάχια της Βραζιλίας, έδωσε το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αμοργού.

Πιο συγκεκριμένα, την Ελλάδα και την Αμοργό εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Amorgos Film Festival κα Ειρήνη Γιαννακοπούλου, η οποία στην ομιλία της αναφέρθηκε στη σημασία που έχει ένας τέτοιος θεσμός για την ανάπτυξη ενός τόπου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η πιο γρήγορη, άμεση και ειλικρινής ενημέρωση για ένα τόπο, είναι το σινεμά». Επιπλέον, η συμμετοχή της κας Γιαννακοπούλου συνέβαλε τα μέγιστα στην προβολή της χώρας μας, αλλά και του κυκλαδίτικου νησιού, με τους συντελεστές του βραζιλιάνικου φεστιβάλ να εκφράζουν την επιθυμία τους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Amorgos Film Festival.

Υπενθυμίζεται ότι το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Αμοργού διεξάγεται στο όμορφο νησί των Κυκλάδων εδώ και 13 χρόνια (στο Aegialis Hotel and Spa) και περιλαμβάνει διαγωνιστικό μέρος, με θεματικές ταινίες και ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, Ακαδημία Κινηματογράφου, καθώς και πολλαπλές ομιλίες, δράσεις και εκδηλώσεις για την τέχνη.

Σχετικό link
www.amorgosfilmfestival.com

(Visited 136 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*