“Home”: Το καινούριο project του Amorgos Film Festival

Newsroom
17/06/2022 11:42
 
 
 

 

Το Amorgos Film Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου, πρεσβεύει την άποψη ότι τα Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού είναι «ζωντανοί οργανισμοί» που απευθύνονται σε όλους και ανήκουν σε όλους: μικρούς, μεγαλύτερους, καλλιτέχνες και μη.

Έτσι, λοιπόν, εμπλουτίζει τα δρώμενα του με φιλοδοξία και όραμα τη «συμμετοχή» όλων, ξεκινώντας από την τοπική κοινωνία της Αμοργού, των Κυκλάδων, της Ελλάδας, του κόσμου. Η «συμμετοχή» μπορεί – όπως είναι προφανές – να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους. Με ιδέες, που δίνουν την δυνατότητα της έκφρασης διαδικτυακά ή δια ζώσης. Έτσι απλά, με την απάντηση μιας ερώτησης.

Το «Home» ή «Σπίτι» είναι μια τέτοια δυνατότητα: Ποιος είναι ο καταλληλότερος για να μας πει, τι είναι «Σπίτι»; Ποιος είναι ο καταλληλότερος για να μας πει, που είναι το «Σπίτι» του; Αυτός που έχει έναν ουρανοξύστη στην Ν. Υόρκη ή ένας άστεγος; Ένας βεδουΐνος ή ένα αποδημητικό πουλί; Μια φυλακή ή μια αγκαλιά; Ένα καταφύγιο ή μια φωλιά;

1. Τι σημαίνει “home” για σένα;
2. Πού είναι το δικό σου «σπίτι»;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Amorgos Film Festival δεν σου ζητά διεύθυνση… Άσε την καρδιά να απαντήσει..

Πώς να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο
Βήμα 1. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το ερωτηματολόγιο

Βήμα 2. Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση της σελίδας πατήστε το κουμπί «Ξεκινήστε» για να συμπληρώσετε το σύντομο ερωτηματολόγιο μας. Θα πάρει λιγότερο από λεπτό, σας το υποσχόμαστε.

(Visited 92 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*