«Τα τραγούδια του καλοκαιριού μας» από τους Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Ελένη Καρακάση και Μαρία Χάνου

Newsroom
26/07/2022 12:41
 
 
 

 

Ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 21:00 στην κεντρική πλατεία της παραλίας στη Χώρα Νάξου οι Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ελένη Καρακάση και Μαρία Χάνου.

Ο «άνθρωπος – ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, γνωστός για το ανατρεπτικό του χιούμορ και την ικανότητά του να παίζει πολλά μουσικά όργανα, παίρνει… αλά μπρατσέτο δύο αγαπημένες και ιδιαίτερα ταλαντούχες ηθοποιούς, με υπέροχες φωνές και σκηνική παρουσία: την Ελένη Καρακάση, πολύ αγαπημένη του κοινού από τον βιρτουόζικο ρόλο της στις τηλεοπτικές «Άγριες Μέλισσες» και τη Μαρία Χάνου, που ξεχώρισε ως πρωταγωνίστρια στην πιο πετυχημένη κωμική σειρά των τελευταίων χρόνων «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», που κι οι δυο τους επιστρέφουν για λίγο στο… μουσικό της παρελθόν τους!

Τρεις πολυδιάστατοι καλλιτέχνες συναντιούνται σε μια βραδιά με τα πιο αγαπημένα τραγούδια των καλοκαιριών μας, με πολύ χιούμορ και με παιχνιδιάρικη διάθεση! Ροκ και έντεχνα, ρεμπέτικα και λαϊκά, τραγούδια που μας ταξιδεύουν πίσω στην Μάνδρα του Αττίκ, αλλά και πρόζα.

Στη σκηνή τους συνοδεύει ζωντανή ορχήστρα που αποτελείται από τον Στέλιο Πασχάλη (τύμπανα), τον Οδυσσέα Κωνσταντόπουλο (πιάνο, πλήκτρα, μπάσο) και τον Γιώργο Δορλή (μπουζούκι).

(Visited 184 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*