Η Ηρώ Σαΐα στο Θέατρο Απόλλων: «Αροθυμώ και τραγουδώ»

Newsroom
24/08/2022 16:00
 
 
 

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή η Ηρώ Σαΐα «αροθυμά και τραγουδά» στο θέατρο Απόλλων της Σύρου την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Η Ηρώ Σαΐα έρχεται με μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που θα εξυμνήσει την ιστορία της Μικράς Ασίας και θα συγκινήσει το κοινό και τους επισκέπτες του νησιού.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με μεγάλη αγάπη και πορεία στο παραδοσιακό και όχι μόνο τραγούδι και με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη Γενοκτονία των Ποντίων, παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Αροθυμώ και τραγουδώ», η οποία είναι έντονα φορτισμένη με τους ήχους, την ιστορία και τις αισθήσεις της Ανατολής. Σε αυτήν την φανταστική περιήγηση στην Ανατολή, οι χρονικές στιγμές και οι πολιτισμοί διασταυρώνονται: το Σμυρνέικο, το Ρεμπέτικο και το Ποντιακό τραγούδι, όλα μουσικές απύθμενης «βαρύτητας» και περίτεχνης και αγέραστης ομορφιάς, γίνονται ένα.

Θυμίζουν στο κοινό ότι η μουσική σήμερα, δεν είναι μόνο απλοί συνδυασμοί ήχων και ρυθμών. Είναι κυρίως μνήμες, συναισθήματα, αναμνήσεις και βιώματα ενός ολόκληρου λαού που για πολλούς αιώνες κάνει τη χαρά και τον πόνο του μουσική, όπου κι αν βρίσκεται.

Στη μουσική της παράσταση, η Ηρώ Σαΐα ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων μουσικών. Τραγούδια προσφυγιάς, νοσταλγίας, χαράς, λόγιες και λαϊκές μουσικές, που συνθέτουν την πολιτιστική μας κληρονομιά και συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και το παρόν με το μέλλον.

Info
Ηρώ Σαΐα – «Αροθυμώ και τραγουδώ»
Ημερομηνία: Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022
Χώρος: Θέατρο Απόλλων
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 12€, Ταμείο: 15€

Προπώληση www.ticketservices.gr και στα ταμεία του Θεάτρου.

Οργάνωση Παραγωγής: Cricos & Action Εστί

 

(Visited 139 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*