Νάξος: Κάλεσμα σε ντόπιους καλλιτέχνες για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023

Newsroom
09/06/2023 09:59
 
 
 

 

Στο πλαίσιο διοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2023, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επιθυμεί να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του μουσικές συναυλίες, δίνοντας προτεραιότητα στους μουσικούς και τους τραγουδιστές της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Ειδικότερα, πρόθεση του Δήμου είναι να πραγματοποιήσει τέσσερις νησιώτικες βραδιές (δύο τον Ιούλιο και δύο τον Αύγουστο) με τη συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών σε μεικτά μουσικά σχήματα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στόχος είναι α) η ανάδειξη της μουσικής παράδοσης των νησιών μας, η οποία θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για τους επισκέπτες, β) η προβολή του έργου των καλλιτεχνών και γ) η κοινή συνδρομή στην ψυχαγωγία των ντόπιων κατοίκων.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καλεί όλους τους καλλιτέχνες των νησιών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εν λόγω νησιώτικες μουσικές βραδιές, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στο e-mail: irmavrou@naxos.gov.gr μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 22853-60150 και 22853-60151.

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.552 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*