VIDEO: Με συναυλία, θέατρο και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε το τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Καλόξυλο Νάξου

Newsroom
19/07/2023 09:36
 
 
 

 

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ το πολιτιστικό τριήμερο στον Καλόξυλο Νάξου «Παραμύθι ν’ αρχινήσει» με την παράσταση «Μια τρελή μουσική ΑΒ για μικρούς και μεγάλους» με τους Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Λευτέρη Ελευθερίου και τη συναυλία του Απόστολου Ρίζου.

Από νωρίς το βράδυ εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν στο πανέμορφο και γραφικό χωριό της Νάξου να διασκεδάσουν και να ζήσουν υπέροχες στιγμές μουσικής και θεάτρου.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το σκετσάκι που έπαιξαν ο Δημήτρης Βασαλάκης με το Γιώργο Καμβύση και γκεστ σταρ το Λευτέρη Ελευθερίου, που σχολίασαν την πολιτική επικαιρότητα σκορπώντας άφθονο γέλιο.

Ο Καλόξυλος για τρίτη συνεχόμενη ημέρα γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές, γέλια και ρομαντικές βόλτες στα γραφικά σοκάκια του.

Τη δεύτερη ημέρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων την Κυριακή 16 Ιουλίου εκτός από την περιήγηση στα παλιά επαγγέλματα της Νάξου τα παιδιά -και οι μεγάλοι- παρακολούθησαν Καραγκιόζη από το θίασο του Κωνσταντίνου Ντούμπα και βουβό κινηματογράφο και απόλαυσαν μουσικές από το πιάνο του Γιάννη Φιλιππουπολίτη και τραγούδια από τη μελωδική φωνή της Αγγελικής Ημέλλου.

Δείτε τι έγινε την πρώτη ημέρα του τριημέρου

Παραμύθι ν’ αρχινήσει… και το παραμύθι αρχίνησε το Σάββατο το βράδυ στο γραφικό Καλόξυλο στη Νάξο (φώτος)

Όπως υποσχέθηκαν οι διοργανωτές το «παραμύθι» θα συνεχιστεί το επόμενο καλοκαίρι

Διοργανωτές: Γιώργος Καμβύσης και Φλώριος Χωριανόπουλος με την υποστήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 563 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*