«Τα Τραγούδια Της Οθόνης» με τον Γρηγόρη Βαλτινό στην Πλατεία Μανδηλαρά

Newsroom
10/08/2023 19:48
 
 
 

 

Πολυαγαπημένα τραγούδια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, με αναφορές σε όμορφες ιστορίες που διαδραματίστηκαν πίσω από την οθόνη θα περιλαμβάνει η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου στην Χώρα της Νάξου.

Κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι, ο Γρηγόρης Βαλτινός θα μας ταξιδέψει μέσα από τραγούδια που αποτελέσαν σταθμό στην μουσική της μικρής και της μεγάλης οθόνης, πολυτραγουδήθηκαν και συνέδεσαν το άκουσμά τους με επιτυχημένες στιγμές του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο μελωδίες από ταινίες και σειρές που λατρέψαμε, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και όλοι τις σιγοτραγουδήσαμε. Μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, νοσταλγία, αλλά και όμορφες ιστορίες πίσω από τους στίχους και τα παρασκήνια μιας εποχής πιο αθώας, που μας χάρισε διαχρονικές και ανεξίτηλες καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Μαζί του επί σκηνής, θα βρεθούν ο Στέλιος Τζανετής και οι νέοι και αξιόλογοι τραγουδιστές Μάριος Καπηλίδης και Μαρία Στάη, ενώ τους ερμηνευτές θα συνοδεύσει ζωντανά 5μελής ορχήστρα, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Παγιάτη.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Info
«Τα Τραγούδια Της Οθόνης» με τον Γρηγόρη Βαλτινό
Παρασκευή 11 Αυγούστου | Πλατεία Μανδηλαρά – Παραλία Χώρας Νάξου | 21:15

Διοργάνωση: Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.014 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*