«Μια “διαφορετική” περιήγηση στην Άνω Σύρο» με αφορμή το Φεστιβάλ ΑΝΩ

Newsroom
30/08/2023 16:09
 
 
 

 

«Από την ίδρυση του, το Φεστιβάλ ΑΝΩ είχε ως βασικό στόχο του την προβολή και αναζωογόνηση του μεσαιωνικού οικισμού της Άνω Σύρου» επισήμανε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Φεστιβάλ και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χάρης Βεκρής, γνωστοποιώντας ένα νέο άρθρο που γράφτηκε για τη φετινή, 7η διοργανώση.

«Η συμβολή του στη σημερινή εξέλιξη του λόφου, από το 2017 που ξεκίνησε ως σήμερα, είναι αδιαμφησβήτητη. Το Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου υπήρξε η αιτία για να γραφτούν αμέτρητα άρθρα για την Άνω Σύρο, προκαλώντας το ενδιαφέρον των αναγνωστών τους να επισκεφθούν τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και τα σοκάκια του οικισμού. Το Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ ΑΝΩ θα συνεχίσει την επιτυχημένη επικοινωνιακή στρατηγική του, για το καλό της Άνω Σύρου, για το καλό του νησιού μας. Καλή ανάγνωση» πρόσθεσε ο κ. Βεκρής.

Έτσι, μετά το πολύ επιτυχημένο άρθρο της LIFO (κείμενο: Γελασάκης – φωτογραφίες: Τόλης) που πέρσι έκανε εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις, χθες ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ATHENS VOICE ένα ακόμη ιδιαίτερα κατατοπιστικό άρθρο της Μαριάννας Μανωλοπούλου, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 75 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*