“Lifting” στο θέατρο Απόλλων

 
 
 

theatro apollon bammeno 1

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επαναχρωματισμού των όψεων του ιστορικού και εμβληματικού θεάτρου Απόλλων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά από την επισκευή μικρών τοπικών βλαβών στα επιχρίσματα και σε συνέχεια της συστηματικής συντήρησης των εσωτερικών χώρων του θεάτρου.

Οι παραπάνω εργασίες – που κατέστησαν δυνατές με την ευγενική χορηγία του επίτιμου δημότη Σύρου-Ερμούπολης Αθανάσιου Μαρτίου – εντάσσονται στο πλαίσιο της ανάδειξης και αναβάθμισης της λειτουργίας των πολιτιστικών χώρων της Σύρου.

theatro apollon bammeno 2
Το Τμήμα Πολιτισμού του δήμου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μαρτίνο, καθώς και την εταιρεία “Vernilac” και συγκεκριμένα τον Αθανάσιο Κίσσα, όπως και το τοπικό κατάστημα «Ζαννίκος» για τη διάθεση των χρωμάτων. Επίσης, ευχαρίστησε τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για την καθοριστική συμβολή τους στην αποπεράτωση του έργου.

theatro apollon bammeno 3

theatro apollon bammeno 4
«Η Σύρος διαθέτει τεράστιο πολιτιστικό και ιστορικό απόθεμα, το οποίο το Τμήμα Πολιτισμού, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και με την πολύτιμη αρωγή χορηγών, υποστηρικτών και εθελοντών, φροντίζει να αξιοποιεί και να αναδεικνύει, με στόχο τον προσδιορισμό της πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού μας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

 

Το θέατρο Απόλλων πριν τις εργασίες επαναχρωματισμού

theatro apollon prin bapsimo 1

theatro apollon prin bapsimo 2

theatro apollon prin bapsimo 3

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*