Προβολή του πολιτιστικού προγράμματος της Σύρου σε Ελλάδα και εξωτερικό

 
 
 

thomai mendrinoy apeftheias ert1

Εντός και εκτός συνόρων συνεχίζεται η έντυπη και ηλεκτρονική προβολή του πολιτιστικού προγράμματος «Σύρος Πολιτισμός 2018» (και κατ’ επέκταση και του ίδιου του νησιού) μέσω της επικοινωνιακής πολιτικής που εφαρμόζει το Τμήμα Πολιτισμού του δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Ειδικότερα, μέσω των χορηγών επικοινωνίας, το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου έχει παρουσιαστεί ήδη στους ομογενείς της Νέας Υόρκης (από τον ραδιοφωνικό σταθμό Cosmosfm), στους ομογενείς της Αυστραλίας (από τον ραδιοφωνικό σταθμό SBS), αλλά και στην Ελλάδα (από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focusfm και την ηλεκτρονική και έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Καθημερινή» με συνεχείς καταχωρήσεις).
Επίσης, η Σύρος και το «Σύρος Πολιτισμός 2018» παρουσιάστηκε στην εκπομπή «ΕΠΙκοινωνία» της EΡΤ3 και στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ1, ενώ έχει προγραμματιστεί σχετική συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά και τις επόμενες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1.
Η εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ1 με τους Νίκο Μετζάνη και Κώστα Λασκαράτο, που φιλοξένησε την αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης Θωμαή Μενδρινού προβλήθηκε στις 4 Ιουλίου και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*