Γιώργος Νταλάρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας απόψε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Μυκόνου

 
 
 

ntalaras maxairitsas

Την ευκαιρία να ακούσουν δυο μεγάλους σύγχρονους Έλληνες ερμηνευτές, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, θα έχουν όσοι βρεθούν απόψε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Μυκόνου.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο και εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Mykonos Art Festival και συνδιοργανώνεται από τον δήμο Μυκόνου και το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα ερμηνεύσουν παλιές και νέες επιτυχίες, πλαισιωμένοι από ομάδα διακεκριμένων μουσικών, υποσχόμενοι μια αξέχαστη βραδιά σε όσους παρακολουθήσουν τη συναυλία από κοντά.

Δυο λόγια για το Mykonos Art Festival
Φιλοδοξία του Mykonos Art Festival αποτελεί ο επαναπροσδιορισμός του κοσμοπολίτικου προορισμού, ως σημαντικού κέντρου τεχνών και πολιτισμού, ως τόπου αναφοράς του εστετισμού και της avant-garde διανόησης.
Περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμά του σειρά από συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών τεχνών, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, λογοτεχνικά αναλόγια και γαστρονομικές εκδηλώσεις, το Mykonos Art Festival φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένα διεθνές φεστιβάλ τεχνών, το οποίο θα προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το σύνολο του φάσματος της σύγχρονης τέχνης, με την πολιτιστική κληρονομιά της ουτοπίας της Δήλου και την ιδιόμορφη παράδοση και τον πολιτισμό της Μυκόνου.
Και εν τέλει, να αποτελέσει ένα επιπλέον, διαφορετικό, κίνητρο για να επισκεφτεί κανείς την Μύκονο, αντάξιο της ταυτότητάς της.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*