#My_Andros: Η Άνδρος με τη ματιά 116 Insta-φωτογράφων

 
 
 

my andros 1

Φυσικά τοπία, στιγμές της καθημερινότητας και ανθρώπινες ιστορίες περιλαμβάνονται στην έκθεση φωτογραφίας #My_Andros, η οποία άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σαββατοκύριακο σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Κόρθι, το Μπατσί και στη Χώρα Άνδρου, καλώντας τον θεατή να ανακαλύψει την συνέχειά της στον επόμενο προορισμό.

Οι επισκέπτες της πρωτότυπης αυτής έκθεσης μπορούν να απολαύσουν τα φωτογραφικά «κλικ» 116 ερασιτεχνών και επαγγελματιών insta-φωτογράφων της δραστήριας ομάδας “Greek Instagramers Events”*, που στα τέλη του περασμένου Απριλίου βρέθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί και απαθανάτισαν τα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου.

my andros 2

my andros 3

my andros 4

Στο hashtag #My_Andros υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες της Άνδρου από τους συμμετέχοντες στην έκθεση, ενώ στο site tinyurl.com/gre-pma μπορεί να δει κανείς στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση του νησιού.

my andros 5

my andros 6

my andros 7
Η έκθεση, που συνδιοργανώνεται από την ομάδα των “Greek Instagramers Events” και το Andros Cycladic Tourism Network (Andros CTN), υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

my andros 8

my andros 9

 

*Η φωτογραφική ομάδα “Greek Instagramers Events” είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δημιουργήθηκε το 2013, με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Ιδρυτές της είναι ο Γιώργος Βέργαδος (@gvergados), η Έλλη Αγιαννίδη (@elaki26) και η Σταυρούλα Σπυρέα (@vspireas). Με οδηγό τους την κοινή αγάπη για τη φωτογραφία, συσπειρώνουν την ελληνική κοινότητα των φίλων αυτής της τέχνης, δημιουργώντας ένα βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*