Σταύρος Ξαρχάκος – Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Συνάντηση Κορυφής στη Σύρο!

 
 
 

protospalti ksarxakos

Καλοκαίρι 2018. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά ξανά τον Σταύρο Ξαρχάκο και μαζί παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, το οποίο θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 στις 21:00 στη Σύρο και τον Πολιτιστικό Χώρο «Μάνος Ελευθερίου».

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε τον Μάιο του 2017, έκανε έναν πλήρη και απόλυτα επιτυχημένο κύκλο στα μεγάλα θέατρα και πόλεις της Ελλάδας, για να φτάσει στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο με 2 μεγαλειώδεις sold out συναυλίες στο Ηρώδειο.
Η μεγάλη επιτυχία, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ώθησε τους καλλιτέχνες να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον χειμώνα, όπου έκαναν αλλεπάλληλες παρατάσεις και sold out στο αγαπημένο τους Gazarte. Με τα ωραιότερα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη και τις ερμηνείες της κορυφαίας μας ερμηνεύτριας πέρασαν 10 μήνες μιας συνάντησης που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.
Και ενώ όλοι πίστεψαν πως τον Μάρτιο ο κύκλος αυτός θα έφτανε στο τέλος του, η απαίτηση του κοινού τους οδήγησε στην απόφαση για μια νέα σειρά συναυλιών αυτό το καλοκαίρι, σε σημαντικά θέατρα και επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδας που δεν είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσουν. Το εμπλουτισμένο πρόγραμμά τους είναι βέβαιο πως θα φέρει στις συναυλίες τους ακόμα κι όσους τους είχαν δει πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά και πολλούς ακόμα που δεν χορταίνουν να τους συναντούν κάθε φορά και να τραγουδούν μαζί τους.
Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας.
Μαζί τους και εννεαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από τους εκλεκτούς μουσικούς Νεοκλή Nεοφυτίδη (πιάνο), Παντελή Ντζιάλα (κιθάρα), Βασίλη Δρογκάρη (ακορντεόν), Ηρακλή Ζάκκα (μπουζούκι), Δημήτρη Ρέππα (μπουζούκι), Τάκη Βασιλείου (κρουστά), Πέτρο Βαρθακούρη (κοντραμπάσο), Αλέξανδρος Καψοκαβάδη (κιθάρα, νυκτά, έγχορδα) και Φίλιππο Τσεμπερούλης (πνευστά).

Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας
Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος
Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ Φοιτητικά/ανέργων/ΑμεΑ – μόνο στο ταμείο με επίδειξη δικαιολογητικού
Γενική είσοδος: 15 ευρώ

* Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του δήμου Σύρου – Ερμούπολης, «Σύρος Πολιτισμός 2018»

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*