Μουσικά καλοκαιρινά ταξίδια με τη Φωτεινή Δάρρα σε Κύθνο, Σίφνο και Τήνο

 
 
 

darra 1

Συνεχίζοντας την περιοδεία της ανά την Ελλάδα, η Φωτεινή Δάρρα θα ερμηνεύσει στην Κύθνο, τη Σίφνο και την Τήνο τραγούδια από τα καλοκαίρια που αγαπήσαμε.

Με 7μελή ορχήστρα κορυφαίων μουσικών και τον Γιώργο Παπαχριστούδη στην ενορχήστρωση των τραγουδιών, η ερμηνεύτρια επιστρέφει καλοκαιρινή και ανανεωμένη, με το επιτυχημένο αφιέρωμα από την Τζένη Βάνου στις Μάγισσες της Σμύρνης.
Η πιο ερωτική μουσική βόλτα του φετινού καλοκαιριού περιλαμβάνει τραγούδια, όπως «Μάγισσες της Σμύρνης», «Τρέχει το νερό», «Σ’ αγαπώ», «Φεύγα», αλλά και το κλασικό «Αγόρι μου», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Θα κλείσω τα μάτια», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», «Αγάπη που ‘γινες», “Spente le stele”, “Cancao do mar” και “Rien de rien” που «σφράγισε» με την ερμηνεία της η Φωτεινή Δάρρα.

Σταθμοί Περιοδείας:
*Κύθνος: 21 Αυγούστου
*Σίφνος: 26 Αυγούστου
*Τήνος: 4 Σεπτεμβρίου

darra 2

Η Φωτεινή Δάρρα έχει δώσει παραστάσεις σε σπουδαία αρχαία θέατρα και σε συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Ενδεικτικά αναφέρουμε: Lincoln Center New York, United Nations N.Y, United Nations Paris, National Theater Paris, Επίδαυρος, Ηρώδειο και στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κλπ).
Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μερικούς από τους σπουδαιότερους δημιουργούς και ερμηνευτές, κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου. Αναγνωρισμένη δημόσια από τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον Νίκο Μαμαγκάκη και άλλες μεγάλες προσωπικότητες της τέχνης, παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας.

darra 3

Συντελεστές:
Γιώργος Παπαχριστούδης: πιάνο
Άκης Γαβαλάς: ντραμς
Αντώνης Γερογιάννης: κρουστά
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Απόστολος Καλογιάννης: τρομπέτα
Γιάννης Αρβανιτάκης: τρομπόνι
Τεό Λαζάρου: μπάσο και φωνή
Αγγελική Κουτελέκου: τραγούδι

Ηχοληψία: Δημήτρης Μπουρμπούλης
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος

(Visited 170 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*