Κάλεσμα εθελοντών στο Συριανό Καρναβάλι

syriano karnabali 2018 1
Newsroom
14/02/2020 11:26
 
 
 

 

Έως τις 23 Φεβρουαρίου θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις όσων θέλουν να υποστηρίξουν εθελοντικά τη διοργάνωση του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2020 το Σάββατο 29/02/2020 και την Κυριακή 01/03/2020.

Για ακόμη μια χρονιά, το Συριανό Καρναβάλι θα ενώσει τον κόσμο και τους επισκέπτες του νησιού σε μία γιορτή εκδηλώσεων, χορού, μουσικής και δημιουργικότητας. «Το Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” μεγαλώνει κάθε χρόνο και μονάχα μέσα από τη συνεργασία και το κοινό όραμα μπορούμε να εξελίξουμε αυτή την πρωτοβουλία. Πιστεύουμε ότι η συνεισφορά σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης και ανάπτυξης του θεσμού, ώστε το Συριανό Καρναβάλι να αποκτήσει τη θέση του στον χάρτη πολιτιστικών εκδηλώσεων της χώρας» ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Λεονταρίτη.

Την ηλεκτρονική αίτηση εθελοντικής συμμετοχής θα βρείτε εδώ.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.