Κυκλοφόρησε η 2η έκδοση του βιβλίου «Τα σκουλαρίκια της Μυκονιάτισσας»

Newsroom
24/02/2021 16:36
 
 
 

Με μία νέα αξιόλογη έκδοση καλωσορίζουν το 2021 οι Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου.

20 χρόνια μετά την πρώτη τους έκδοση, τα περίφημα «Σκουλαρίκια της Μυκονιάτισσας» της αείμνηστης Ευαγγελίας Καμμή εκδίδονται για δεύτερη φορά, αφού το 2001 που πρωτοκυκλοφόρησαν, εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα.

Το 2021 οι Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου, του Συλλόγου Γυναικών «Ανωμερίτισσες» και της οικογένειας Καμμή, κυκλοφορούν την 2η έκδοση, εμπλουτισμένη με φωτογραφικό υλικό, εντυπωσιακά νέα σχέδια παλαιών σκουλαρικιών και ενδιαφέροντα κείμενα. Για πρώτη φορά, μάλιστα, το βιβλίο εκδίδεται και στην αγγλική γλώσσα.

Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Λαογραφικό Μουσείο Μυκόνου για την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών ανακαίνισης του κεντρικού κτηρίου του Μουσείου στην περιοχή Κάστρο, ώστε να γίνει φάρος επικοινωνίας και γέφυρα πολιτισμού στην Ελλάδα και τον κόσμο.

(φωτό: mykonoslocals.gr)

(Visited 46 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.