Ακυρώνονται οι δύο από τις τρεις μουσικοχορευτικές παραστάσεις “Tales of Sitar” στο θέατρο «Απόλλων»

Newsroom
03/09/2021 16:17
 
 
 

Λόγω της συμμετοχής του Δήμου Σύρου -Ερμούπολης στο τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, ακυρώνονται οι προγραμματισμένες μουσικοχορευτικές παραστάσεις “Tales of Sitar” στο Θέατρο «Απόλλων», για σήμερα Παρασκευή 3 και αύριο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021.

Η παράσταση της Κυριακής 05 Σεπτεμβρίου αφιερώνεται ως πρεμιέρα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Όποιος θεατής επιθυμεί αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που έχει ήδη προμηθευτεί, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την εταιρεία Ticket Services στο τηλέφωνο 2107234567.

 

“Tales of Sitar”

Η χοροθεατρική ομάδα «Μεταμορφώσεις», σε συνεργασία με την Ινδική Πρεσβεία, με αφορμή του εορτασμού των 75 χρόνων της ημέρας της Ανεξαρτησίας της Ινδίας, παρουσιάζει την μουσικόχοροθεατρική παράσταση “Tales of Sitar” των Τάκη Λούκατου και Ιάσονα Ψαράκη στο πλαίσιο του «Σύρος Πολιτισμός 2021» στο ιστορικό Θέατρο «Απόλλων».

Μια πολυπολιτισμική μουσική παράσταση με θέατρο, λόγο, χορό, εικαστικό περιβάλλον αποτελούμενο από γλυπτές μορφές με θέμα την Ινδική Κλασική Μουσική και την αλληλεπίδραση της με τον Δυτικό Πολιτισμό (την μουσική και τις παραστατικές τέχνες). Παράλληλα με την παράσταση, στο φουαγιέ του Θεάτρου θα υπάρχει έκθεση 30 γλυπτών μορφών- κουκλών του Τάκη Λουκάτου με τίτλο “Tales of Sitar”

(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*