Αντώνης Μανιός: Πλήρης ικανοποίηση για το θρίαμβο της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Newsroom
26/05/2023 09:13
 
 
 

 

Την πλήρη ικανοποίηση του για το εκλογικό αποτέλεσμα τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο εξέφρασε μιλώντας στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ Νάξου της ΝΔ Αντώνης Μανιός.

Όπως δήλωσε, «η τεράστια αυτή νίκη της ΝΔ στις εκλογές» ήταν κάτι αναμενόμενο για τον ίδιο ο οποίος λάμβανε τα μηνύματα νίκης και προεκλογικά.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε επίσης και για την εκλογή των τριών βουλευτών της ΝΔ στις Κυκλάδες Γιάννη Βρούτση, Κατερίνας Μονογυιού και Φίλιππου Φόρτωμα δύο από τους οποίους (Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας) ανέβασαν τα ποσοστά τους αφού έλαβαν 2.500 – 3.000 ψήφους περισσότερες από τις εκλογές του 2019.

Ο κ. Μανιός δήλωσε τέλος ότι η ΝΔ είναι έτοιμη και για τις νέες εκλογές που έρχονται στις 25 Ιουνίου ώστε να κυβερνηθεί η χώρα από τη ΝΔ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 221 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.