Γιώργος Παπαδάκης: «Έχουμε γοητευτεί, έχουμε τρελαθεί με τη Νάξο» (video)

Newsroom
08/08/2023 22:56
 
 
 

 

«Λάτρης της Νάξου» δήλωσε ο δημοφιλής και έγκριτος δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του πραγματοποίησε ολιγοήμερες διακοπές στο νησί, το οποίο -όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη, πλέον θα το επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία.

«Έχουμε γοητευτεί, έχουμε τρελαθεί με το νησί, τις ομορφιές, τους ανθρώπους και τη γαστρονομία του» τόνισε.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρη Καπούνη και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τονίζοντας ότι η ίδια άκουσε με προσοχή τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα του νησιού τα οποία της έθεσε ο κ. Καπούνης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξεναγήθηκε στις ομορφιές του νησιού από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Δημήτρη Καπούνη ενώ στο νησί απέκτησε και νέους φίλους, όπως τον επιχειρηματία τουρισμού Μιχάλη Κρητικό.

Στη συνέντευξή του ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα «καταπληκτικά» προϊόντα της ΕΑΣ αλλά και στην πρωτοπορία του συνεταιρισμού της Νάξου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ερωτώμενος σχετικά μίλησε και για την τηλεοπτική του εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» -που είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης- τονίζοντας ότι συνεχίζει και φέτος στον ΑΝΤ1 με την ίδια «επιτυχημένη ομάδα» με έναρξη, τη δεύτερη Δευτέρα του Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 5.505 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*