Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαντορίνη για τον Βιώσιμο Τουρισμό

santorini kaldera ifaisteio
Newsroom
28/03/2022 14:22
 
 
 

 

«Βιώσιμος τουρισμός για όλους στα νησιά των Κυκλάδων» είναι το θέμα της ανοιχτής εκδήλωσης που διοργανώνει αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων και η Οργάνωση Μελών Θήρας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Ο.Μ, καθώς και ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κατερίνα Νοτοπούλου προσκαλούν τους συλλογικούς φορείς του Τουρισμού της Θήρας σε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας.

Στην συνάντηση θα συμμετέχουν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Γιάννης Σπιλάνης, η πρώην πρόεδρος του ΕΟΤ κα Μπέττυ Χατζηνικολάου, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας και ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας.

Το απόγευμα στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του τοπικού Γραφείου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, θα ακολουθήσει ανοιχτή εκδήλωση με την συμμετοχή φορέων και πολιτών και ταυτόχρονη διαδικτυακή ζωντανή διασύνδεση (livestream ) με όλα τα νησιά των Κυκλάδων, με τη συμβολή των βουλευτών και των επιστημόνων του Τουρισμού.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν o Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και των Φορέων του Τουρισμού της Σαντορίνης.

Θα ακολουθήσουν σύντομες τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους καθώς και από τους συμμετέχοντες φορείς

Θερμές ευχαριστίες στο Επιμελητήριο Κυκλάδων για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης εξέφρασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων και η Οργάνωση Μελών Θήρας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Όσοι επιθυμούν να συνδεθούν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, μπορούν να μπουν εδώ

(Visited 103 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*