Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων – Η πρόταση της μείζονος μειοψηφίας

ηλιοβασίλεμα στην Πορτάρα - Τουριστική επιτροπή
Newsroom
15/03/2023 12:06
 
 
 

 

Η τουριστική προβολή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και πάλι στο προσκήνιο.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Τουριστική Επιτροπή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προκειμένου να εγκρίνει το νέο σχέδιο Τουριστικής προβολής που έχει καταθέσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς και που όπως αποκαλύπτει το naxostimes.gr, περιλαμβάνεται η πρόταση της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» για τα Google AdWords.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αρχικό πρόγραμμα που είχε προτείνει η δημοτική αρχή και είχε εγκρίνει κατά πλειοψηφία η Τουριστική Επιτροπή, δεν ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο.

Προφανώς ο σκοπός του κ. Κατσαρά είναι αυτή τη φορά το πρόγραμμα να ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο, αν και χρονικά είναι πολύ αργά πλέον για την τουριστική προβολή του τόπου αφού μέχρι στιγμής δεν έχει ψηφιστεί καν ο προϋπολογισμός, άρα δεν μπορούν να γίνουν -τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο, αν υποθέσουμε ότι ο προϋπολογισμός θα ψηφιστεί μέσα στο Μάρτιο- οι δαπάνες που περιέχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, από την πλευρά της η παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Πιτταράς και Γιάννης Μαράκης, που είναι μέλη της Τουριστικής Επιτροπής, πρόκειται να καταθέσουν τη δική τους πρόταση για την τουριστική προβολή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (βλ. παρακάτω).

Ωστόσο, μεταξύ άλλων, αυτά που μπορεί να παρατηρήσει κανείς με την πρώτη ματιά σε ότι αφορά το πρόγραμμα που καταθέτει ο κ. Βαγγέλης Κατσαράς είναι ότι τα ποσά που αναφέρονται σε κάθε ενέργεια, είναι τόσα όσα να επιτρέπεται η απευθείας ανάθεση (δηλ. μέχρι 19.800 ευρώ) αλλά και το …εξόφθαλμο λάθος που υπάρχει αφορά τα Google AdWords ή Google Ads που αφορούν μια διαδικτυακή υπηρεσία διαφήμισης, και τα οποία αναφέρονται ως Google adwards.

Δείτε παρακάτω τις δύο προτάσεις καθώς και το αρχικό σχέδιο του προγράμματος τουριστικής προβολής του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που δεν ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

Το νέο σχέδιο τουριστικής προβολής που καταθέτει ο αντιδήμαρχος τουρισμού Βαγγέλης Κατσαράς και συζητιέται στην Τουριστική Επιτροπή αυτή την ώρα:

Το σχέδιο που καταθέτει η παράταξη «Μαζί αλλάζουμε»

Το σχέδιο τουριστικής προβολής που αρχικά είχε κατατεθεί και δεν ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο

 

(Visited 340 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*