Στη γαλλική έκθεση “Salon Destination Nature 2023” για πρώτη φορά η Σύρος

Newsroom
21/03/2023 17:18
 
 
 

 

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Σύρου στην Έκθεση “Salon Destination Nature 2023”, η οποία διεξήχθη στο Παρίσι κατά το διάστημα 16-19 Μαρτίου.

Η Σύρος, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο, εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κουταβά. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος παρουσίασε τη Σύρο στο γαλλικό κοινό ως έναν προορισμό, ο οποίος μπορεί να παρέχει υψηλές υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα, ο κ. Κουταβάς πραγματοποίησε τέσσερις επιπλέον παρουσιάσεις του νησιού στην κεντρική σκηνή της έκθεσης (συνολικής διάρκειας μιάμισης ώρας), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον μοναδικό τρόπο με τον οποίο γιορτάζεται το Πάσχα στη Σύρο. Βασική επιδίωξη των συγκεκριμένων παρουσιάσεων είναι η επίτευξη του στόχου της επέκτασης της τουριστικής περιόδου.

Μετά την ολοκλήρωση του “Salon Destination Nature 2023”, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού δήλωσε:
«Θεωρούμε ότι η στοχευμένη παρουσία της Σύρου στη συγκεκριμένη έκθεση θα αποδώσει καρπούς, δεδομένου ότι το περίπτερό μας κατακλύστηκε από μεγάλο αριθμό επισκεπτών, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι το γαλλικό κοινό αποτελεί το βασικό κορμό των ξένων τουριστών στο νησί μας».

 

(Visited 91 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*