Στη διεθνή έκθεση WTM 2023 ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

wtm
Newsroom
15/11/2023 10:14
 
 
 

 

«Πόλος έλξης» για επαγγελματίες, έγκριτους ταξιδιωτικούς συντάκτες, bloggers και κοινό έγινε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που συμμετείχε στην καθιερωμένη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2023 στο stand της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντός του μεγάλου περιπτέρου του ΕΟΤ από τις 6 έως και τις 8 Νοεμβρίου 2023», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

wtm

Στην ίδια ανακοίνωση, αναλυτικότερα αναφέρει:

Το «παρών» στην έκθεση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κατσαράς που συμμετείχε σε 20 τουλάχιστον προγραμματισμένες επαφές με δημοσιογράφους που συνεργάζονται κατά καιρούς με δημοφιλή ΜΜΕ όπως Daily Mail, Daily Telegraph, Evening Standard, The Sun, BBC κλπ καθώς και με ταξιδιωτικά δίκτυα και επαγγελματίες.

wtm

Ταυτόχρονα με τη συμμετοχή στην έκθεση ο προορισμός προβάλλεται μέσα από πρόσφατες διακρίσεις σε διεθνείς λίστες όπως στο The Travel.com, ενώ δημοσιογράφος που επισκέφτηκε το νησί της Αριάδνης μέσα στο καλοκαίρι μετά από πρόσκληση του Δήμου, φρόντισε για την προβολή της Νάξου στο ποιοτικό βρετανικό έντυπο The Glossy Magazine μέσα από εκτενές αφιέρωμα και φωτογραφία του προορισμού στο εξώφυλλο.

wtm

Στις συζητήσεις του Αντιδημάρχου με τους συμμετέχοντες δόθηκε έμφαση σε ειδικές μορφές τουρισμού όπως οι καταδύσεις, η πεζοπορία, ο θαλάσσιος τουρισμός ενώ πληροφορίες διατέθηκαν και για πτυχές όπως γαστρονομία, παραδόσεις, πολιτισμός, χωριά, παραλίες, ποιότητα και εύρος υπηρεσιών κλπ. Εξίσου σημαντική ήταν και η παρουσία του Επάρχου Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη μέσα από εποικοδομητικές συνομιλίες με εκπροσώπους μέσων στην έκθεση.

wtm wtm

«Για εμάς η έκθεση δεν ολοκληρώνεται μέσα σε τρεις μέρες αλλά αποτελεί σημείο αναφοράς του προγράμματος προβολής που υλοποιείται με το βλέμμα στη νέα σεζόν. Οι προσπάθειες μας έχουν συνοχή και συνέχεια», επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κατσαράς.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 950 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*