Στην Salon Mondial du Tourisme στο Παρίσι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου – Το παρών δίνει και η Νάξος

perifereia parisi 2017 1
admin
17/03/2017 14:37
 
 
 

Τη μία μετά την άλλη κατακτά τις τουριστικές αγορές της Ευρώπης η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Έχοντας ήδη αφήσει το αυθεντικό, νησιωτικό της στίγμα στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στο Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Μόσχα, η Περιφέρεια βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και στην Salon Mondial du Tourisme, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Porte De Versailles στο Παρίσι από τις 16 έως και τις 19 Μαρτίου.
Το περίπτερο της Περιφέρειας συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών, ενώ τα μηνύματα για τα νησιά μας είναι – για ακόμη μια φορά – θετικά και από τη συγκεκριμένη τουριστική αγορά, η οποία αποτελεί «σταθερή δύναμη».

perifereia parisi 2017 2
Με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συμμετέχουν στην Salon Mondial du Tourisme η Κέα, η Πάρος, η Φολέγανδρος, η Αμοργός, η Τήνος, η Μήλος, η Σύρος, η Νάξος, η Άνδρος, η Σαντορίνη και η Αντίπαρος από τις Κυκλάδες, καθώς επίσης η Ρόδος, η Πάτμος, η Σύμη, η Κάλυμνος και η Λέρος από τα Δωδεκάνησα.

perifereia parisi 2017 3

Συμμετοχή στην 1η “Mediterranean Panorama”
Παράλληλα με το Παρίσι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα πάρει μέρος στη διεθνή τουριστική έκθεση “Mediterranean Panorama” στη Στοκχόλμη της Σουηδίας (18 και 19 Μαρτίου 2017).
Η 1η “Mediterranean Panorama” αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού στη Σουηδία, η οποία ενσωματώνει και εξελίσσει την έκθεση “Grekland Panorama”, με κεντρικό πυλώνα προβολής την Ελλάδα.
Στο Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 1η “Mediterranean Panorama” θα φιλοξενούνται η Φολέγανδρος, η Αμοργός, η Τήνος, η Μήλος και η Αντίπαρος, καθώς και η Ρόδος, η Κάρπαθος, η Νίσυρος, η Λέρος και η Κάλυμνος από τα Δωδεκάνησα.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*