Η Άνδρος των μονοπατιών μέσα από τα μάτια του Γάλλου δημοσιογράφου Sylvain Bazin

 
 
 

bazin 1

Τα 100χλμ. (!) πιστοποιημένης διαδρομής των μονοπατιών της Άνδρου περπάτησε ο Γάλλος δημοσιογράφος, blogger και αρχισυντάκτης του περιοδικού “Wider Magazine” Sylvain Bazin, στο πλαίσιο προβολής μιας διαφορετικής, εναλλακτικής εικόνας του νησιού.

Από τις 5 μέχρι και τις 9 Ιουνίου, καθημερινά, ο κ. Bazin περπατούσε στα πανέμορφα μονοπάτια της Άνδρου, στο Γαύριο και το Μπατσί, το Κόρθι και τη Χώρα, διασχίζοντας τα γραφικά χωριά του νησιού και εξερευνώντας τις παλιές πεζοπορικές διαδρομές.
Μάλιστα, ενημερώθηκε πλήρως γι’ αυτές από την υπεύθυνη του Andros Routes Όλγα Καραγιάννη, η οποία αναφέρθηκε και στη διακεκριμένη πιστοποίηση Leading Quality Trails-Best of Europe, την οποία έχουν λάβει τα μονοπάτια της Άνδρου. Επίσης, η υπεύθυνη της διοργάνωσης του Andros Trail Race Αριάννα Μασέλου μίλησε στον Γάλλο δημοσιογράφο για το σπουδαίο αυτό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην περιοχή του Κορθίου, με τον κ. Bazin μάλιστα να περπατά ένα μέρος των διαδρομών του Trail Race.

 

bazin 3

Ο Γάλλος δημοσιογράφος δεν παρέλειψε, τέλος, να επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο στη Χώρα και να ξεναγηθεί στον πεζόδρομο της αγοράς και την πλατεία του Αφανούς Ναύτη, ενώ συγχρόνως ενημερώθηκε για την ιστορία, τη ναυτική παράδοση και την κουλτούρα της Άνδρου, η ομορφιά και ο ξεχωριστός χαρακτήρας της οποίας τον ενθουσίασαν. Την ικανοποίηση του εξέφρασε και για την ευγένεια και τη φιλική συμπεριφορά των ανθρώπων που τον φιλοξένησαν σε όλο το νησί, τους οποίους και ευχαρίστησε.

 

bazin 2

 

Έντυπη και on-line προβολή
Η εμπειρία του κ. Bazin στην Άνδρο θα παρουσιαστεί σε ένα αφιέρωμα 4-6 σελίδων στο περιοδικό “Wider Magazine” με τους 35.000 αναγνώστες, το οποίο επικεντρώνεται σε δρομικές και outdoor δραστηριότητες. Θα προηγηθεί αφιέρωμα στην διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού, με 80.000 μοναδικούς επισκέπτες/μήνα (unique visitors/month).
Σημειώνεται ότι το ταξίδι του Bazin πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόταση και σε συνεργασία με την Marketing Greece.

 

bazin 4

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*