«Γαλησσάς – Το ακρογιάλι της ζωής μας» (video)

 
 
 

galissas logo 1

Τοπία, διαδρομές, πληθώρα ποιοτικών επιλογών για διαμονή, εστίαση, ψυχαγωγία και δραστηριότητες, όλα αυτά προβάλλονται στο νέο βίντεο προώθησης του Γαλησσά, το οποίο καλεί τους επισκέπτες της Σύρου να τον επιλέξουν για τις διακοπές τους.

Σκοπός των κατοίκων και των επιχειρηματιών του Γαλησσά είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες του χωριού μοναδικές στιγμές και εμπειρίες (όπως άλλωστε αποτυπώνονται και στο βίντεο), ώστε η αναχώρηση τους να συνοδεύεται από τις πιο γλυκές αναμνήσεις.
Για τον λόγο αυτό, από φέτος τίθεται σε διάθεση στην τοπική αγορά ή σε δωμάτια των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων το μοναδικό γαλάζιο «ΓΑΛΗΣΣΙΑΝΟ» λουκούμι, εμπνευσμένο από το χρώμα και τη γαλήνη της μικρής θάλασσας,αλλά και τη γεύση που αφήνουν οι διακοπές που έχουν χρώμα Σύρου και άρωμα Γαλησσά.
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, το πρόγραμμα «Γαλησσάς – Το ακρογιάλι της ζωής μας» αποτελεί ένα πρότυπο εγχείρημα destination marketing, με πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά, την οποία πλαισίωσαν οι τοπικές επιχειρήσεις και υποστηρίζει ο δήμος Σύρου – Ερμούπολης. Κεφαλαιώδης για την επιτυχία του προγράμματος είναι η οικειοθελής «στράτευση» αποδήμων Γαλησσιανών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκτός Σύρου σε διαφορετικούς τομείς «παραγωγής εικόνας».

 

https://www.youtube.com/watch?v=HGstjngw29w&feature=youtu.be

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*