Το καλοκαίρι είναι πιο όμορφο στη Νάξο με LIANA HOTEL SPA & FITNESS!

 
 
 

liana hotel spa 11

Ποιος το είπε ότι το καλοκαίρι είναι μόνο μπάνιο και παραλία; Κι αν σας έλεγε κάποιος ότι μπορεί να τα συνδυάσετε με την τέλεια χαλάρωση;

Αν αυτή την περίοδο, αναζητάτε τρόπους για να ανανεωθείτε και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, αν αισθάνεστε πιεσμένοι κι αυτό επηρεάζει άμεσα το σώμα σας, αν θέλετε να δείχνετε πιο όμορφοι από ποτέ, τότε η ιδανική πρόταση είναι να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για να επισκεφτείτε το LIANA HOTEL SPA & FITNESS.

liana hotel spa 9

Ετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία στη σάουνα, το χαμάμ, το τζακούζι, το σαλόνι ομορφιάς και αφεθείτε σε ένα μασάζ για τέλεια χαλάρωση και ευεξία.

Σε τι θα σας ωφελήσει; Θα ανακουφιστείτε από το άγχος, θα απομακρύνετε τις τοξίνες, θα χαλαρώσετε τους μύες και τους πόνους των αρθρώσεων και θα τονώσετε τον οργανισμό σας! Παράλληλα θα δώσετε υγιή λάμψη στο δέρμα σας και θα νοιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ!

liana hotel spa 4

Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα θεραπευτών και αισθητικών του LIANA HOTEL SPA & FITNESS θα σας παρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων…

Το LIANA HOTEL SPA & FITNESS βρίσκεται στην ομορφότερη παραλία της Νάξου, τον Άγιο Προκόπιο, σε ένα ήρεμο “καταφύγιο” πάνω στην παραλία, για να αποδράσετε από τη καθημερινότητα ή ακόμα και …από το μπάνιο σας και να απολαύσετε μοναδικές περιποιήσεις, αναζωογόνησης και ξεκούρασης!

liana hotel spa 12

Σε ένα χώρο όπου οι αρχιτέκτονες συνδύασαν πέτρα, γυαλί, ξύλο και ιδιαίτερο φωτισμό για να δημιουργήσουν ένα διακριτικό και μαγικό περιβάλλον σε όλες τις αίθουσες περιποίησης spa, το γυμναστήριο, τη σάουνα, το τζακούζι, το χαμάμ και το σαλόνι ομορφιάς.

liana hotel spa 6

Εδώ θα βρείτε με τη βοήθεια ειδικών θεραπείες και προϊόντα ιδανικά για το σώμα και το πρόσωπο σας, ώστε να βιώσετε ένα μοναδικό συνδυασμό αισθητικού αποτελέσματος, ενώ ταυτόχρονα θα απαλλαγείτε από κάθε άγχος που μειώνει την ποιότητα της ζωής σας.

Μοναδικές προσφορές!

ΤΟ LIANA HOTEL SPA & FITNESS είναι ανοιχτό στο κοινό (τους κατοίκους και τους παραθεριστές της Νάξου) και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολύ καλές τιμές και ιδιαίτερες προσφορές.
Κάθε Παρασκευή, με κάθε μανικιούρ και πεντικιούρ – ΔΩΡΟ: Περιποίηση προσώπου

liana hotel spa 13

Κάθε Τετάρτη – Massages με έκπτωση 20%

Επίσης, με υπηρεσίες άνω των 50 ευρώ – ΔΩΡΟ: Μανικιούρ ή πεντικιούρ

Κλείστε ραντεβού στο τηλέφωνο: 22850 42522

liana hotel spa 2

Προσφερόμενες υπηρεσίες:
Sauna, hammam, Jacuzzi, personal training, manicure, pedicure, αποτρίχωση (προσώπου – σώματος), αισθητική (προσώπου – σώματος), μασάζ (relaxing, therapy, athletic, λεμφικό, head, face, naxian).

liana hotel spa 7

Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή lianahotel και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις υπηρεσίες και προσφορές του LIANA HOTEL SPA & FITNESS!

liana hotel spa 8

liana hotel spa 10

liana hotel spa 1

liana hotel spa 16

liana hotel spa 14

liana hotel spa 15

liana hotel spa 5

liana hotel spa 3

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*