Γιώργος Λεονταρίτης: «Το Νότιο Αιγαίο παραμένει στην κορυφή της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας»

 
 
 

leontaritis studio 2

Για δικαίωση των επιλογών της περιφερειακής αρχής στον τομέα του τουρισμού, έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, σε δήλωση του με αφορμή την νέα διάκριση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου “World Travel Market”, στην οποία και απέσπασε το βραβείο για το καλύτερο περίπτερο.

Όπως, μάλιστα, τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης, το Νότιο Αιγαίο έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς παγκοσμίως.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Λεονταρίτη έχει ως εξής:
«Με στοχευμένες δράσεις και πολλή δουλειά, συνεχίζονται οι διακρίσεις για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία παραμένει στην κορυφή της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.
Σύμφωνα με τις προκρατήσεις, αναμένεται διπλασιασμός των αφίξεων για την επόμενη τουριστική σαιζόν στα νησιά μας, γεγονός που δικαιώνει τις επιλογές μας και προσδίδει νέα δυναμική στον στρατηγικό σχεδιασμό μας.
Το Νότιο Αιγαίο έχει αποκτήσει, επιτέλους, την θέση που του αξίζει και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς ανά την υφήλιο. Παραμένουμε σε εγρήγορση, ώστε να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τις ομορφιές των νησιών μας».

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*