Γιάννης Μαργαρίτης από το Βερολίνο: «Τα νησιά μας βλέπουν την κορυφή που αξίζουν ως γνήσιοι πρωταθλητές»

 
 
 

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο (στο εκθεσιακό κέντρο Berlin Expo Center City/6-10 Μαρτίου 2019), παίρνει μέρος με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, φιλοξενώντας 21 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενώσεις ξενοδόχων και επιχειρηματίες.
Εκεί βρίσκονται τα νησιά Νάξος, Άνδρος, Μήλος, Αντίπαρος, Ανάφη, Πάρος, Κύθνος, Ίος, Σέριφος, Αμοργός, Φολέγανδρος, Μύκονος, Σαντορίνη, Λέρος, Ρόδος, Λειψοί, Πάτμος, Κάρπαθος, Κως, Κάλυμνος και η Αστυπάλαια θα αναδείξουν το πολυσχιδές τουριστικό προφίλ του Νοτίου Αιγαίου!

ITB margaritis eparxos 2

Στην ITB βρίσκεται και ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία της Νάξου και των άλλων νησιών της περιφέρειας στην έκθεση. «Η Περιφέρεια μας, πιστή σε όλα τα διεθνή ραντεβού του τουρισμού είναι εδώ» σημείωσε και πρόσθεσε: «Τα νησιά μας, στο περίπτερο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κερδίζουν τις εντυπώσεις και την προτίμηση της διεθνούς αγοράς». Όπως είπε ο κ. Μαργαρίτης «το 2019, τα νησιά μας βλέπουν την κορυφή που αξίζουν ως γνήσιοι πρωταθλητές».

ITB margaritis eparxos 6

Να σημειωθεί ότι στη διεθνή έκθεση η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο περίπτερο στο οποίο φέτος, την πρώτη ημέρα της ITB πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση παρουσίασης για πρώτη φορά στη γερμανική αγορά του «Ελληνικού Πρωινού» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).

ITB margaritis eparxos 1

ITB margaritis eparxos 4

ITB margaritis eparxos 7

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*