Συνεργασία Περιφερειάρχη και Δημάρχου Ρόδου με τον πρόεδρο της ισραηλινής Arkia Airlines για την επανεκκίνησης της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ

Newsroom
08/09/2020 2:03
  •  
  •  
  •  

Οι προοπτικές της επανεκκίνησης της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ, καθώς επετράπη η αεροπορική σύνδεση της Ρόδου με τη συγκεκριμένη χώρα, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε χθες ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος με τον Abraham (Avi) Nakash, συνιδιοκτήτη της δεύτερης σε μέγεθος αεροπορικής εταιρίας του Ισραήλ “ARKIA ISRAEL AIRLINES” και του ταξιδιωτικού οργανισμού ARKIA.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ακόμη, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου Χρήστος Μιχαλάκης, ιδιοκτήτης του GEM Travel Rhodes.

Ειδικότερα, χθες τέθηκαν επί τάπητος συζητήθηκαν τα θέματα της επαναδραστηριοποίησης της εταιρείας από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τον Οκτώβριο και η πιθανή συνεργασία για τις πωλήσεις του 2021, οι οποίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το πέρας της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι η ARKIA AIRLINES που, εδώ και χρόνια έχει συμπεριλάβει τη Ρόδο στο πτητικό της πρόγραμμα, μεταφέροντας ένα σημαντικό αριθμό επισκεπτών, εξέφρασε ενδιαφέρον, επιπλέον για την Κω και την Μύκονο.

Από την πλευρά του, ο κ. Nakash ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τις παρεμβάσεις του προκειμένου να ανοίξει ξανά η αγορά του Ισραήλ και δήλωσε την εμπιστοσύνη του στους τουριστικούς προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου.

Αντίστοιχα, ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Ρόδου δήλωσαν πως η αγορά του Ισραήλ είναι μια ζωτική αγορά για τα ελληνικά νησιά και είναι σημαντικό να δουλέψουμε ακόμα στενότερα με την αγορά του Ισραήλ, ούτως ώστε να αντληθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός επισκεπτών, δεδομένων των ειδικών συνθηκών αυτής της περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε την ερχόμενη εβδομάδα να εξειδικευτεί ο τρόπος κοινών δράσεων για την επίτευξη του παραπάνω στόχου, συνεργασίας του Ισραήλ με τους τουριστικούς προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 28 times, 1 visits today)