Πρόσκληση σε συνάντηση για την επανασύσταση του Συλλόγου Ξενοδόχων Ίου

Newsroom
15/09/2020 23:23
 
 
 

 

Σε συνάντηση καλεί τους ξενοδόχους της Ίου ο δήμαρχος του νησιού κ. Γκίκας προκειμένου να συζητηθεί και να οργανωθεί η επανασύσταση του Συλλόγου Ξενοδόχων Ίου και η στενότερη συνεργασία του δήμου με τα ξενοδοχεία του νησιού.

Ο δήμαρχος Ιητών ζητά παράλληλα και τη συνεργασία των ξενοδόχων με το δήμο ώστε να συμμετέχουν ενεργά στο στρατηγικό σχεδιασμό μάρκετινγκ για τη νέα τουριστική καμπάνια της Ίου που ήδη έχει ξεκινήσει.
«Ο δήμος έχει ξεκινήσει το στρατηγικό σχεδιασμό μάρκετινγκ για τη νέα τουριστική καμπάνια της Ίου και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την ενεργό συμμετοχή του κλάδου σας στις αποφάσεις για το τουριστικό μέλλον της Ίου» σημειώνει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος του νησιού.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το βράδυ στην αίθουσα «Παπαπέτρου», θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, ο τουριστικός σύμβουλος του δήμου Δημήτρης Κούτουλας για τη λειτουργία του Συλλόγου ή της Ένωσης Ξενοδόχων και θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των ξενοδόχων.

(φώτο: ontheluce.com) 

(Visited 82 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.