Το Βρετανικό National Geographic για Νάξο και Μικρές Κυκλάδες: Ιδανικοί προορισμοί για περιήγηση, island hopping και ιστιοπλοΐα

koufonisia
Newsroom
25/09/2020 10:29
 
 
 

Στην κορυφή των επιλογών του τουρίστα σε Κυκλάδες και Ελλάδα για περιήγηση, island hopping και ιστιοπλοΐα τοποθετεί τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες το αφιέρωμα – οδηγός του Βρετανικού National Geographic που επιμελήθηκε το Γραφείο ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας.

Ο τίτλος του νέου εκτενούς άρθρου που δημοσιεύθηκε στον δημοφιλή ιστότοπο με τους εκατομμύρια επισκέπτες έχει τίτλο «Η ζωή στο νερό: Πώς να διαθέσεις δύο εβδομάδες στις Κυκλάδες» και στηρίχθηκε στην ενημέρωση και την αποστολή υλικού από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος προβολής.

Ήδη ο αναλυτικός οδηγός των 14 ημερών έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στους Βρετανούς φίλους της περιπέτειας, καθώς στο άρθρο τονίζεται ιδιαίτερα η ασφαλής φύση των διακοπών που προσφέρουν τα πέντε νησιά μέσα από την ποικιλία ενδιαφερόντων, τις αναρίθμητες παραλίες και τις εμπειρίες μακριά από κοσμοσυρροή.

Το ταξίδι ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς από τη Νάξο της περιήγησης, του Κάστρου, των ιδιαίτερων γεύσεων, των μουσείων, των απέραντων παραλιών και των μοναδικών χωριών. Τη «σκυτάλη» παίρνει η Ηρακλειά με την άγρια φυσική ομορφιά και τις αναζωογονητικές δραστηριότητες της. Οι μοναδικές εμπειρίες διαδέχονται η μία την άλλη και σειρά έχει η Σχοινούσα που αποτελεί τον «παράδεισο» των πιστών του yachting. Τα συναισθήματα και οι συγκινήσεις κορυφώνονται στα Κουφονήσια, τα οποία χαρίζουν απλόχερα αναμνήσεις εξωτισμού, γραφικότητας και φινέτσας. Το αλησμόνητο 14ήμερο ολοκληρώνεται με ένα καλά κρυμμένο και συνάμα πολύτιμο μυστικό που ακούει στο όνομα Δονούσα, η οποία παρασύρει τον επισκέπτη στους χαλαρούς ρυθμούς της.

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ως Δήμος ώστε να ταυτιζόμαστε με ΜΜΕ παγκοσμίου κύρους, να αποσπάμε διεθνείς διακρίσεις και να “επενδύουμε” στο brandname μας ως ποιοτικός και πολυδιάστατος προορισμός» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Βαγγέλης Κατσαράς, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας, κυρία Έμυ Αναγνωστοπούλου για την πολύτιμη συνεργασία.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*