Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο επίκεντρο της Virtual TTR Expo 2021 της Ρουμανίας

Newsroom
04/03/2021 20:08
 
 
 

 

Στην πλέον καθιερωμένη έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας, την Virtual TTR Expo 2021, που άνοιξε τις ψηφιακές της «πύλες» την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και διήρκεσε μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, συμμετείχε ο πολυνησιακός Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο Δήμος εντόπισε την σημαντική ευκαιρία που παρείχε ο ΕΟΤ για συγκεκριμένο αριθμό δωρεάν συμμετοχών στο ηλεκτρονικό του περίπτερο και έλαβε μέρος μαζί με λίγους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου, «κλειδώνοντας» δύο θέσεις στο stand των Κυκλάδων τόσο για τη Νάξο, όσο και για τις Μικρές Κυκλάδες.

Οι αναρίθμητες παραλίες, το εντυπωσιακό εύρος επιλογών, οι ειδικές μορφές τουρισμού, η γαστρονομία, η γαλήνια και ήρεμη αύρα των προορισμών και οι ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες βρέθηκαν στο επίκεντρο του ψηφιακού stand που προσέλκυσε δεκάδες επισκέπτες, κυρίως ταξιδιωτικό κοινό που έχει ξεκινήσει ήδη να εξετάζει τις επιλογές του για το καλοκαίρι του 2021.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.