Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου σε τουριστική ψηφιακή έκθεση

Newsroom
29/04/2021 18:59
 
 
 

Ψηφιακή Έκθεση Τουρισμού με τίτλο «Επανεκκίνηση του Τουρισμού από την Ιταλία στην Ελλάδα» πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Μιλάνο BIT, που θα διεξαχθεί 9-11 Μαΐου 2021.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού BIT είναι μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη με παγκόσμια απήχηση που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, παρουσίασε την ετοιμότητα των νησιών να υποδεχθούν τους ταξιδιώτες με ασφάλεια, καθώς το Νότιο Αιγαίο αποτελεί κραταιό πρωταγωνιστή του τουρισμού στην Ελλάδα με τα ιδιαίτερου φυσικού κάλλους νησιά της να αποτελούν έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρωτοστατεί στην προσπάθεια επανεκκίνησης του τουρισμού. Σήμερα έχουμε μία πολύ σημαντική παρουσία στην ιταλική αγορά, η οποία θα συνεχιστεί με την παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Μιλάνο (BIT) στις 9-11 Μαΐου. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με σχέδιο για να προσελκύσουμε το μέγιστο δυνατό αριθμό τουριστών από όλο τον κόσμο».

(Visited 57 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*