Η Σύρος για ένα διήμερο ζωντανά στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1

Newsroom
14/10/2021 12:25
 
 
 

Τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ1 Ειρήνη Κυρίτση και το συνεργείο της (Αντώνη Κυπραίο και Στράτο Θεοδοσίου) φιλοξένησε για 3 μέρες ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την ανάδειξη της Σύρου ως έναν από τους κορυφαίους city break προορισμούς, στο πλαίσιο αξιοποίησης και των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Το συνεργείο της ΕΡΤ1 υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Κουταβάς, ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής του στη Σύρο, το ξενάγησε στα αξιοθέατα του νησιού.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά για τη συμβολή τους στην προβολή της Σύρου τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries, το ταξιδιωτικό γραφείο «Βασιλικός», το ξενοδοχείο «Αίθριο», τη λουκουμοποιία Κανακάρη, την N.G.O. Syros Heritage, τον κ. Γιάννη Δεσύπρη, τον Πατέρα Κωνσταντίνο Κοντό και την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» και ιδιαίτερα τον Διοικητή του κ. Μιχάλη Ζουλουφό και τον γιατρό κ. Θεόδωρο Σαραντόπουλο.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.