Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα από τη Σύρο: «Το Νοσοκομείο κάνει καλά τη δουλειά του» (video)

Newsroom
20/07/2022 17:18
 
 
 

 

Ικανοποιημένη από την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου εμφανίστηκε στις σύντομες δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «γενικά, είμαι ευχαριστημένη από την επίσκεψη και θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό νοσοκομείο, που κάνει καλά τη δουλειά του κι έχει προσωπικό που το αγαπάει».

Ερωτηθείσα για το θέμα της υποστελέχωσης, η κα Γκάγκα απάντησε ότι έχουν ήδη δοθεί 11 μόνιμες θέσεις γιατρών και λοιπού προσωπικού, ενώ σε λίγο καιρό θα έρθουν επιπλέον άτομα στην υγειονομική μονάδα της Σύρου, στο πλαίσιο στήριξης των περιφερειακών νοσοκομείων.

Σημειώνεται ότι η κα Γκάγκα έφθασε σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και αρχικά, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Λειβαδάρα.

Στη συνέχεια, μετέβη στο Νοσοκομείο, όπου περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του, είδε τις συνθήκες νοσηλείας των ασθενών (τις οποίες ο Διοικητής του κ. Ζουλουφός χαρακτήρισε «πολύ αξιοπρεπείς»), αλλά και όλα τα αναπτυξιακά έργα που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ συνομίλησε και με πλήθος νοσηλευομένων, νοσηλευτών, γιατρών και λοιπό προσωπικό.

Ακολούθησε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Σύρου, καθώς και στελέχη του ανθρώπινου δυναμικού του Γ.Ν. Σύρου, διευθυντές και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο γραφείο του κ. Ζουλουφού.

(Visited 254 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*