Ευχαριστίες προς το Νεφρολογικό Κέντρο Sea Dialysis της Μυκόνου

Newsroom
23/08/2022 22:50
 
 
 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ιδιωτικό νεφρολογικό κέντρο “Sea Dialysis” της Μυκόνου και το σύνολο των εργαζομένων σε αυτό, για όσα μάς προσέφεραν καθ’ όλη τη θερινή περίοδο.

Η ευσυνειδησία, η ενσυναίσθηση, η ευγένεια, η προθυμία, η ανθρωπιά, καθώς και η άρτια επιστημονική κατάρτιση είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό της εν λόγω μονάδας αιμοκάθαρσης, χωρίς την ύπαρξη της οποίας δεν θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει το καλοκαίρι μας στα χωριά μας και στους αγαπημένους μας τόπους. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα στους νεφροπαθείς, που επιθυμούν να κάνουν διακοπές στην περιοχή μας, το “Sea Dialysis”.

Ελπίζουμε το λαμπρό αυτό παράδειγμα να βρει σύντομα μιμητές και στα νησιά μας, την Πάρο και τη Νάξο, με την ίδρυση και νέων κέντρων αιμοκάθαρσης, ώστε να πάψουμε πλέον όλοι εμείς να είμαστε αναγκασμένοι να μετακινούμαστε από νησί σε νησί, μέρα παρά μέρα, για τη διεξαγωγή της απολύτως αναγκαίας για εμάς θεραπείας.

Νεφροπαθείς από την Πάρο και τη Νάξο

(Visited 386 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.