Σύρος: Ξεκίνησε η λειτουργία της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας Σύρου-Ερμούπολης

Newsroom
06/03/2023 11:06
 
 
 

 

Από την Τετάρτη 1η Μαρτίου ξεκίνησε η λειτουργία της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Σύρου-Ερμούπολης σε χώρους του Νοσοκομείου, η οποία έχει στελεχωθεί με μια Παιδίατρο, μία ΤΕ Νοσηλεύτρια και μία ΠΕ Διοικητική Υπάλληλο.

Σκοπός της 1ης ΤΟΜΥ Σύρου-Ερμούπολης, η οποία λειτουργεί αρχικά τις εργάσιμες μέρες σε μία βάρδια (07:00-15:00), είναι η παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους κατοίκους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την εγγραφή τους στον πληθυσμό ευθύνης της 1ηςΤΟΜΥ Σύρου-Ερμούπολης και να προγραμματίζουν τηλεφωνικά τα ραντεβού τους καλώντας το 22813-60657 ή αποστέλλοντας e-mail στο tomysyrou1@2dype.gov.gr.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «η έναρξη λειτουργίας των ΤΟΜΥ αποτελεί τον πυρήνα της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, στόχος είναι η πρόληψη, η δωρεάν και καθολική υγειονομική κάλυψη του πληθυσμού, η εξασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων στις υπηρεσίες υγείας και η λήψη ειδικής μέριμνας για τις ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

(Visited 226 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*