ΕΟΦ: Ανακαλεί φάρμακο για την καρδιά

Newsroom
20/03/2023 11:46
 
 
 

 

O ΕΟΦ ανακαλεί το φαρμακευτικό προϊόν Breviloc 10MG/ML (διάλυμα για έγχυση) που είναι φάρμακο για την καρδιά. Η παρτίδα που ανακαλείται είναι η 22J27A3 λόγω διαρρών που εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια εσωτερικής επανεξέτασης.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ αναφέρει:

«Αποφασίζουμε την ανάκληση της παρτίδας 22J27A3 του φαρμακευτικού προϊόντος BREVIBLOC 10MG/ML (Διάλυμα για έγχυση) λόγω διαρροών που εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια εσωτερικής επανεξέτασης.

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση της κατασκευάστριας εταιρείας. Η εταιρεία Baxter Hellas Ε.Π.Ε., ως κάτοχος άδειας κυκλοφορίας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά. Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν».

(Visited 278 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.