Στρατιωτικοί γιατροί σε όλα τα ακριτικά νησιά

Newsroom
19/04/2023 21:01
 
 
 

Τη συνέχιση του προγράμματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για τους κατοίκους των μικρών νησιών, «Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις», και το 2023 ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, με μέριμνα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, διακλαδικό κινητό κλιμάκιο στρατιωτικών ιατρών (διαφόρων ειδικοτήτων) και νοσηλευτών των Ενόπλων Δυνάμεων θα επισκεφθούν το σύμπλεγμα των νησιών Τήλου, Νισύρου και Χάλκης, από 28 Απριλίου έως και 2 Μαΐου.

Αντίστοιχες αποστολές θα προγραμματιστούν κατά το δεύτερο και το τρίτο τετράμηνο φέτος σε συμπλέγματα μικρών νησιών του Αιγαίου.

O υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε σχετικά: «Πάγια επιδίωξη της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η μέριμνα για τη διασφάλιση και ενίσχυση των αγαθών, όπως είναι και η υγεία. Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στους Ακρίτες μας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης εμείς είμαστε, και θα συνεχίσουμε να είμαστε, δίπλα τους. Στόχος μας η ασφάλειά τους, σε όλα τα επίπεδα. Και η υγεία, είναι ασφάλεια, είναι αγαθό».

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*